Жити по-новому (Кому буде світло в кінці тонелю?)

Старим Чернівцям таки не судилося «зажити по-новому ». Це засвідчили хоча б обличчя, якими зустрічали Петра Порошенко на чернівецькому летовищі. «Ручний» мер Каспрук, ставленик і спадкоємець «завжди готового» комсомольця Федорука, знавший всі влади і партії перший заступник голови ОДА Рибак, вічно «голубий» голова обласної ради Гайничеру, який ще не так давно зустрічав на Буковині свого не першого президента-однопартійця Януковича. «Знову вони!» – подумав Петро Олексійович, підстрибнувши в літаку, коли той болісно торкнувся горбатої смуги багатостраждального чернівецького аеропорту.

Чернівці люблять традиції. Тому Президент пішов назустріч чисельним проханням і вирішив не змінювати жанр своїх попередників. Чинно спізнився на зустріч з мешканцями міста – строго на дві години, як Віктор Андрійович. Оточив себе охороною і рамками металошукачів, як Леонід Данилович. Відповідав тільки на ті запитання, що були узгоджені заздалегідь – ну зовсім як Віктор Федорович, чий душок все ніяк не може вивітритись з Донбасу, Банкової і до гроба європейських Чернівців.

А добрі запитання, як відомо, вимагають європейської процедурності. Тому Андрія Струма, як і сотні небайдужих, а до того ж тверезих і мислячих городян, на розпіарену зустріч з президентом – не пропустили… Бо світом правлять знаки, а людьми – папірці, в які педантичні чиновники наперед вносили імена буковинців «почище-с». Перед простими і неблагонадійними голосно зачинилися двері і, напевно, в цілях економії погасили світло) Цим жестом чернівчанам дали зрозуміти: бажаючих жити по-новому багато, а Україна всього лиш одна))

Андрій СТРУМ

7 коментарів

Святослав Вишинський
Струму, як видно, вистачить на всіх.
Мирослав Саєвський
П. Андрію не впустили не тільки вас а й того чоловіка в окулярах на ващій світлині хоча він кандидат в народні депутати Украіни. Дуже прикро, що керують у нас по старому — так званий етикет можновладців.
коментар було видалено
Галайко Марина
«Голодний» коридор — зображення реальності.
Пророкували в травні — тепер насолоджуємося результатом пророцтва.

Ivan Sadovyi
видео: www.youtube.com/watch?v=FwfLsEExlnI#t=468

Визит президента Порошенко в Северодонецк прошёл не эффектно и красиво, как его преподнесла основная масса СМИ.

На самом деле, доступ в зал, где проходила встреча Гаранта с «народом», получили исключительно чиновники и работники бюджетной сферы, фамилии которых заранее были занесены в какие-то «секретные» списки (такая же история с журналистами).
Появилось чувство дежавю где-то в 2006-го.

Тогда местные «князьки» (Ефремов, Пристюк, Голенко и т.п.), делали всё, что бы встреча горожан с главой государства превращалась в фарс, от которого тошнило всему здравомыслящему населению, которое по личным убеждениям хотелось придти и поприветствовать Виктора Андреевича.

Дело в том, что власть допускает те же ошибки, как и с 2005 по 2009 год…

Скажите, вот как должны реагировать патриоты проживающие сейчас в Северодонецке, которые пришли поприветствовать президента, но не смогли этого сделать потому, что их места были заняты местными чиновниками-сепаратистами поддержавшими в свое время ЛНР?

www.youtube.com/watch?v=FwfLsEExlnI#t=468
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте