Максим Юрійович Бурбак тяжіє до сцени. Чужої



Цікаво, як у містечкових політиків, після процесу цупкого ухоплення бога за бороду досить швидко настає наркотична залежність від власної публічності. Вони настільки звикають до участі та «присутності», що, коли втрачають це, у них починається реальна ломка. Сцена кличе. А приводів нема. Судячи з усього, екс-міністра Бурбака ламає.

Тому що нічим іншим, крім любові до сцени, присутність Максима Бурбака на сцені під час відкриття у Чернівцях «Різдвяного містечка» пояснити неможливо. Депутат він від Бесарабії, до різдвяного містечка на Соборній у Чернівцях не доклав нічого. Присутність Каспрука на святковому дійстві сумнівам не піддається. Добре, що хоч розвагу для дітлахів не відмінив.

Місто робило свято. До того ж, як відомо, рідзвяне містечко у Чернівцях працює при суттєвій підтримці фонду Фірташа. А якщо в цілому — то формат свята набув свого теперішнього вигляду за рахунок ідей та грошей людей, до яких пан Бурбак немає жодного стосунку. Але суто по-чернівецьки Максима Юрійовича це не стурбувало.

Був би замість нього Федорук, і це б було можна зрозуміти – 17 років був мером Чернівців, і другий раз поспіль нардеп від столиці Буковини. А Бурбак депутат від 204-го округу. От відкривав би Різдвяні містечка у Хотині, Заставні, Кельменцях, чи Сокирянах.

Дітям дарують пряники і пригощають солодощами, а депутат Бурбак пригостив сам себе на Миколая виступом на сцені. Але чому він? Хтось скаже, чому він там виступав)))) Він же нічого для нього не зробив.

Проста відповідь. Тому що любить сцену. Чужу.

Дещо вразила сама манера поведінки колишнього міністра. Бо фамільярне тримання руки у кишені під час виступу – якось не по-буковинськи. Зірка. Сцени?

Андрій СТРУМ
«Чернівці Таймс»

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте