Чернівецького мера підвела дівчина! Сенсаційне відрядження Каспрука

Тиждень Олексій Каспрук мовчав щодо розслідування телеканалу “Чернівецький Промінь”. У розслідування телевізійників (ТУТ) йшлося про відрядження мера на “Тойота Прадо” у Київ 16-17 січня цього року. Мер їхав на засідання комітету Верховної Ради з євроінтеграції. А засідання-то не було… Про це дізнався “Чернівецький Промінь”. Нестиковочка. А гроші, нагадаємо, бюджетні.

А що ж було? Про це тиждень мовчав мер. І нарешті...

Отямився і відповів. Мерська паства люто лайкає горду відповідь Олексія Каспрука “противному” телеканалу, сварять журналістів “Проміня”. І не помічають, не помічають – важливих деталей.

По-перше, тиждень, Карл))) Тиждень, як правило проходить, коли треба вигадувати відповідь, а не відповідати. Олексій Павлович натякає, що просто гребував відповідати журналістам, куди він поїхав за бюджетні кошти, а через тиждень “превозмог” себе і зійшов таки до відповіді.

Що ж пише Олексій Павлович (на своїй сторінці Фейбук) на закид? Ось, що:

«Враховуючи важливість питання, розпорядження про моє відрядження готувалось в авральному порядку. Дівчина виконавець по телефону не відчула великої різниці між урядовим комітетом та комітетом Верховної Ради, а я це в такому ж режимі, пробігши оком лише дати, підписав… Посипаю попілом голову…”

Дівчина-виконавець підвела… Тобто, їхав чернівецький міський голова не на засідання комітету Верховної ради, а на засідання комітету Уряду. Ось і все. А “дівчина не відчула” різниці. І мер потрапив у складну ситуацію. Така версія міського голови. Тиждень, нагадаємо, мовчав. Що він подає на доказ? Відрядження, яке завірене у Києві, ДО РЕЧІ, чомусь у тій-же Верховній Раді. Хоча засідав він, як пише, насправді в Уряді. Але що ж цікаво??? Згідно даних офіційного порталу Кабінету Міністрів України засідання урядового комітету з питань економічного розвитку та європейської інтеграції у ці числа не проводилося. Це легко перевірити, якщо зайти на відповідну сторінку сайту. Там відмічені дні засідань, де вказано дату, час, місце проведення і порядок денний. Знов штанга Каспрука і ко? Чи знов дівчина-виконавець підвела? Вже в Уряді… Переконайтеся у наших словах ТУТ. Тому що, перечитавши цей матеріал, зацікавлені особи можуть щось поправити і на сайті Уряду, аби кінці із кінцями зійшлися. Адже відчуття таке, що Каспрука покрив цього разу сам Яценюк. Але то вже цікаво буде. Про всяк випадок подаємо скан-копію (поруч).



Каспрук навів також у якості доказу витяг з протоколу засідання, яке згідно офіційного сайту Уряду не відбувалося. А може все ж Каспрук поїхав просто до Трохимовича провітритися? А якщо – ні, то навіщо поки Каспрук “посипає голову попілом”, його масовка поливає своїх колег – журналістів – лайном? Хоча ті просто навели дві офіційні довідки, які вказують, що чернівецький мер їхав туди, не зна куди. Через дівчину, яка ” не відчула різниці”? За бюджетний кошт.

Андрій СТРУМ
«Чернівці Таймс»

Постскріптум: До речі, дівчина-“виконавець” могла перепутати Кабмін та Верховну раду. За теперішньої кадрової політики не здивуємося, але назви комітету Уряду і комісії дещо різні. Їх вона теж сплутала? І вона хоч красива?

Документи, які навів Олексій Каспрук на доказ своєї версії.



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте